Jeg designer effektive webshop løsninger, der konverterer

Få udviklet en webshop, der matcher dit behov. Jeg er leveringsdygtig i WooCommerce, Shopify og Squarespace.

Sælg mere med en professionel webshop

Få en professionel webshop, der gør det muligt at sælge dine produkter over nettet. Med en brugervenlig og konverteringsoptimeret webshop bliver du synlig for potentielle kunder fra hele landet.

Jeg går helhjertet ind til vores samarbejde

Er du træt af webbureauer og sælgere, der lover mere end de kan holde? Du er ikke den eneste. Når du vælger mig som webdesigner, behøver du aldrig mere at skulle bøvle med halvhjertet samarbejde.

Få en webshop-løsning, der dækker alle dine behov

Der er fordele og ulemper når du skal vælge et CMS til din nye webshop. 

Woocommerce

Gratis open source. Den mest fleksible og billigere løsning, med et hav af muligheder. Vælg denne hvis du ønsker mere kontrol over din butik og har avancerede behov.

Shopify

En cloud-baseret e-handelsplatform der er skabt til webshops. Et brugervenligt interface og et væld af funktioner og integrationsmuligheder. Et dyrere valg eftersom det er abonnementsbaseret.

Squarespace

En alt-i-en-platform, der tilbyder hjemmesidebygning, blogging og e-handelsfunktioner. Det er kendt for sit visuelle design og brugervenlige interface.

Hvad koster en webshop og hvordan foregår processen?

Prisen for en WooCommerce webshop kan variere meget afhængigt af en række faktorer, såsom antallet af produkter, designkrav, tilpasninger, plugins og integrationskrav, og hvor meget tid der skal bruges på at udvikle og implementere dem.

Prisindikation

Det er vigtigt at forstå, at prisen for en webshop vil afhænge af dine specifikke behov og krav, så det er altid en god ide at kontakte en mig for at få et mere præcist estimat baseret på dine specifikke krav og ønsker.

Husk også, at mens prisen kan virke højere end forventet, vil en veldesignet og effektiv webshop betale sig selv tilbage over tid ved at tiltrække flere kunder og øge salget.