WordPress hjemmeside

Få skræddersyet en hjemmeside, der matcher din forretning.

En professionel hjemmeside er en god investering for din forretning

Jeg tror på, at en god hjemmeside skal være mere end bare et smukt design. Det skal også være brugervenligt, let at navigere og hurtigt indlæse. Jeg er ekspert i at skabe hjemmesider, der gør netop det, og jeg bruger kun de nyeste teknologier og trends for at sikre, at din hjemmeside er på forkant med det nyeste inden for webdesign.

Jeg går helhjertet ind til vores samarbejde

Er du træt af webbureauer og sælgere, der lover mere end de kan holde? Du er ikke den eneste. Når du vælger mig som WordPress webdesigner, behøver du aldrig mere at skulle bøvle med halvhjertet samarbejde.

Hvad koster en WordPress hjemmeside og hvordan foregår processen?

Da jeg primært laver skræddersyede hjemmesider, kan jeg desværre ikke give dig en 100% fast pris på dit projekt, før jeg kender dine ønsker. Prisen afhænger af bl.a. projektets krav og ønsker til funktioner og udfordringer samt størrelsen på hjemmesideprojektet.

Prisindikation

Størstedelen af mine hjemmeside løsninger ligger i prislejet 10.000-35.000 kr. ekskl. moms, som kan give dig en nogenlunde prisindikation på forhånd.

Ønsker du en meget simpel en-sides hjemmeside kan prisen være mindre.

Når vi har afdækket dine behov, og jeg har fået en god fornemmelse for projektet, kommer jeg med en endelig pris på din nye hjemmeside.