Sælg mere med en professionel webshop

Få en professionel webshop, der gør det muligt at sælge dine produkter over nettet. Med en brugervenlig og konverteringsoptimeret webshop bliver du synlig for potentielle kunder fra hele landet.

En webshop-løsning, der dækker alle dine behov

WooCommerce webshop

37% af alle webshop-designs globalt er udviklet i det populære WordPress-shopsystem WooCommerce.

Med et professionelt webshop design i WordPress, får du en online butik, der lever op til alle krav — uanset om du sælger fysiske produkter, ydelser, behandlinger, online kurser, abonnementer eller andet.

Som erfaren webshop designer har jeg specialiseret mig i at udvikle webshops i WooCommerce.

Ønsker du et flot, brugervenligt og konverterende webshop design?

Kontakt mig i dag. Sammen skræddersyr vi en webshop-løsning, der matcher præcist din virksomheds behov.

Hvad koster en webshop og hvordan foregår processen?

Prisen for en webshop kan variere meget afhængigt af en række faktorer, såsom antallet af produkter, designkrav, tilpasninger, plugins og integrationskrav, og hvor meget tid der skal bruges på at udvikle og implementere dem.

Prisindikation

Det er vigtigt at forstå, at prisen for en webshop vil afhænge af dine specifikke behov og krav, så det er altid en god ide at kontakte en mig for at få et mere præcist estimat baseret på dine specifikke krav og ønsker.

Min pris for en basis webshop starter fra 18.000 kr. ekskl. moms.

Husk også, at mens prisen kan virke højere end forventet, vil en veldesignet og effektiv webshop betale sig selv tilbage over tid ved at tiltrække flere kunder og øge salget.

Selvstændig webdesigner med passion for WordPress

Med omfattende teknisk viden, en pædagogisk tilgang og en skarp sans for det æstetiske aspekt af webdesign, byder jeg på mere end 15 års erfaring inden for feltet. 

Jeg har dedikeret min ekspertise til WordPress. Hvis du søger en erfaren freelance webdesigner til at skabe din WordPress-hjemmeside eller webshop, er jeg klar til at træde til.

Min professionelle baggrund kombinerer det kreative med det tekniske, hvilket giver mig en unik evne til hurtigt at forstå mulighederne og finde de bedste løsninger som webdesigner.

Jeg er altid tilgængelig for at besvare spørgsmål og give rådgivning, og jeg stræber efter at opbygge langvarige relationer med mine kunder.